Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galifardeu CF (1455192) - CD ANASTASIA ARAFAT ARAGON (119252) » 675897564: T66/J1/VI

Liga 675897564 Información oficial sobre el partido 675897564 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.11 (14329)

Galifardeu CF Alineación oficial del equipo 'Galifardeu CF' en el partido 1 - 0 Delta Luz Alineación oficial del equipo 'Delta Luz' en el partido
Igor Arefyev (34') 1 - 0
Galifardeu CF Alineación oficial del equipo 'Galifardeu CF' en el partido 1 - 0 Delta Luz Alineación oficial del equipo 'Delta Luz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galifardeu CF Alineación oficial del equipo 'Galifardeu CF' en el partido 2 - 0 Delta Luz Alineación oficial del equipo 'Delta Luz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galifardeu CF

Goles Goles

  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 34, Marc Ribas va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Igor Arefyev que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Marc Ribas van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Per-Åke Almgård a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dakota Farris, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Baquio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Delta Luz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Delta van sortir al contraatac al minut 38, però Julian Wawrzak va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Delta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Per-Åke Almgård, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Delta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Per-Åke Almgård va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 264 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Fernando Gutiérrez de Celis en un penal llençat per en Virgínio Sanches va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Virgínio Sanches, al minut 84 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.