Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tritanes (799467) - GORDOS S,A, (1600473) » 675897149: T66/J9/VI

Liga 675897149 Información oficial sobre el partido 675897149 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.3 (14321)

Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 3 - 0 GORDOS S,A, Alineación oficial del equipo 'GORDOS S,A,' en el partido
David Caro (26') 1 - 0
Reg Butcher (32') 2 - 0
Giuseppe Akanji (76') 3 - 0
Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 3 - 0 GORDOS S,A, Alineación oficial del equipo 'GORDOS S,A,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 4 - 0 GORDOS S,A, Alineación oficial del equipo 'GORDOS S,A,' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tritanes

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En David Caro conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tritanes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Reg Butcher va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pál Szpevár arribés a peus de Giuseppe Akanji, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tritanes el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Pál Szpevár va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Subiras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GORDOS. La jugada d'estratègia del Tritanes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Reg Butcher va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tico van As per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Siegfried Leubnitz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Ignacio Barros Aguado de Tritanes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giuseppe Akanji de Tritanes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Héctor Holguín, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Tritanes ho intentava per la dreta per mitjà de Héctor Holguín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

GORDOS S,A,

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de GORDOS, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jonathan Salas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): GORDOS van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Guillermo Jesús Kajatt no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GORDOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Attilio Devoto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Jonathan Salas de GORDOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jonathan Salas de GORDOS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.