Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bosspe (1371027) - freeeestyle (1365605) » 675882050: T66/J14/IV

Liga 675882050 Información oficial sobre el partido 675882050 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / IV.53 (3476)

Atlético MAESTRAZGO Alineación oficial del equipo 'Atlético MAESTRAZGO' en el partido 2 - 1 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
0 - 1 Enrique Filipini (27')
Germain Adam (39') 1 - 1
Raúl Irulegui (64') 2 - 1
Atlético MAESTRAZGO Alineación oficial del equipo 'Atlético MAESTRAZGO' en el partido 2 - 1 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético MAESTRAZGO Alineación oficial del equipo 'Atlético MAESTRAZGO' en el partido 0 - 1 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético MAESTRAZGO

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MAESTRAZGO eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, Germain Adam va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raúl Irulegui de MAESTRAZGO es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MAESTRAZGO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Urraca, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): MAESTRAZGO van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Sándor Mundrucó no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MAESTRAZGO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Germain Adam va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Sándor Mundrucó de MAESTRAZGO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

freeeestyle

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Filipini va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Chema Plain quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Carsten Haahr va estar a punt de posar per davant a freeeestyle amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Belarmino Paradelo va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carsten Haahr. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Virgilio Conversano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karl Kuen després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Belarmino Paradelo va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Chema Plain que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): freeeestyle va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Finn van der Holst es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): freeeestyle va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Chema Plain que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Belarmino Paradelo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Murat Okandan des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl Kuen de freeeestyle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.