Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - Corruptos SAD (995598) » 675881363: T66/J11/IV

Liga 675881363 Información oficial sobre el partido 675881363 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.41 (3464)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 1 - 1 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
Francesco Gioli (9') 1 - 0
1 - 1 Marek Hamšík (59')
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 1 - 1 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 0 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Francesco Gioli va donar a Darien un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Francesco Gioli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Darien va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Horatio Greaves en un 1 contra 1 amb el porter Kimi Räikkönen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sven Böhnlein va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Logan Short, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Böhnlein de Darien la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Volker Steinrade de Darien es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Corruptos SAD

Goles Goles

  • 136 Minuto 59 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Maciej May es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Marek Hamšík per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 59 passava a ser 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 4 minuts, el Corruptos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corruptos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Pequerul, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Corruptos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Gică Craioveanu des de l'esquerra va sortir desviat.