Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BruJoS de Hospitalet (777292) - AJC Asesor fiscal (119297) » 675881192: T66/J10/IV

Liga 675881192 Información oficial sobre el partido 675881192 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / IV.38 (3461)

FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 0 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 2 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BruJoS de Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gustav Taimre va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 29. En Holger Aguinaga va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Hospitalet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adam Talalaev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Santolo.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gustav Taimre va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

AJC Asesor fiscal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Asesor van sortir al contraatac al minut 17, però Gastón Cortés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Asesor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Txomin Cabacuelas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Asesor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Txomin Cabacuelas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.