Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaungoikoak (439053) - U. E. Calders (1430414) » 675880807: T66/J12/IV

Liga 675880807 Información oficial sobre el partido 675880807 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.31 (3454)

Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 2 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Vicente Fernández Granados (19') 1 - 0
1 - 1 Kristoffer Størum (42')
1 - 2 Tzvetan Gúlúbov (59')
1 - 3 Gabi Castillo (60')
Ramon Planasdemunt (81') 2 - 3
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 2 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 3 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetusta fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vicente Fernández Granados, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Ramon Planasdemunt, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Vetusta a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramon Planasdemunt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vetusta va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Javier Manuel Calera va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vetusta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Sorbello va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Alessandro Sorbello va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

U. E. Calders

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Kristoffer Størum va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tzvetan Gúlúbov posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Anacleto Iglesias Fraile encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Gabi Castillo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Calders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Anacleto Iglesias Fraile va quedar-se sol davant el porter Pedro Tomás Rivera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaume Oset va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Carlos Echeberría va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.