Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabatinis (992570) - Rojillos Pirinaikos (315001) » 675878575: T66/J14/III

Liga 675878575 Información oficial sobre el partido 675878575 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / III.7 (3414)

Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido 2 - 1 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
0 - 1 Leon Mirga (73')
Hansi Egan-Krieger (88') 1 - 1
Adrian Mengersen (89') 2 - 1
Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido 2 - 1 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido 1 - 1 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabatinis

Goles Goles

  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Tulio 'Llorón' Gagliardi va pentinar un córner cap al segon pal que Hansi Egan-Krieger va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Adrian Mengersen va donar a Sabáticos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Reyes va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Federico Bottegal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sabáticos Joan Vilaltella quasi va assolir l'empat al minut 87 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Israel Ilumberri. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Leon Mirga va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del Pirinaikos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Adão Figueiredo Carvalho perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pirinaikos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tzenko Tzenov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marius Odăianu de Pirinaikos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.