Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - Conexión Balompié (1365457) » 670581629: T65/J7/VI

Liga 670581629 Información oficial sobre el partido 670581629 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.1021 (15339)

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 3 Conexión Balompié Alineación oficial del equipo 'Conexión Balompié' en el partido
0 - 1 Bob Donnelly (30')
0 - 2 Teo Avellaneda (35')
0 - 3 Bob Donnelly (36')
Tadeusz Pachura (74') 1 - 3
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 3 Conexión Balompié Alineación oficial del equipo 'Conexión Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 3 - 2 Conexión Balompié Alineación oficial del equipo 'Conexión Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Tadeusz Pachura es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mikhail Ilatovskiy va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Pere Anton Alemany va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Sejo Fenollar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Mikhail Ilatovskiy va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Miguel Mesas va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tonio Sanavio de andalucia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Conexión Balompié

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Bob Donnelly va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Teo Avellaneda va augmentar l'avantatge de Conexión a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Passaven 36 minuts quan en Bob Donnelly va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Conexión a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gianni Donati va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Conexión va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Petros Kalafatis va quedar-se sol davant el porter Marcos Paulo Menacho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del andalucia. La jugada d'estratègia del Conexión per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Renán Machado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Iwan Staffelbach de Conexión va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.