Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hombres de Charlie (493101) - GGerar Team (1586569) » 670573808: T65/J12/VI

Liga 670573808 Información oficial sobre el partido 670573808 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.881 (15199)

Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido 1 - 1 GGerar Team Alineación oficial del equipo 'GGerar Team' en el partido
Jorge Viejo (32') 1 - 0
1 - 1 Adin Šarić (75')
Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido 1 - 1 GGerar Team Alineación oficial del equipo 'GGerar Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido 2 - 4 GGerar Team Alineación oficial del equipo 'GGerar Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Jorge Viejo va donar a CharlieMen un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a CharlieMen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mario Casabranca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després René Romo de CharlieMen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Pacheco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CharlieMen que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): CharlieMen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfonso Foquet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julian Ospelt de CharlieMen es va guanyar la targeta groga merescudament.

GGerar Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Adin Šarić que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Bogo Leljak quasi aconsegueix empatar per GGerar al minut 37, però Sébastien Pierre va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El GGerar creava perill des de la dreta al minut 40, però en Sébastien Pierre, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Abdul Hamid Abu Qoura desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Abdul Hamid Abu Qoura va estar a punt de posar per davant a GGerar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sébastien Pierre va impedir un gol cantat.