Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torello F.C (801428) - fghvvzzxxy (993749) » 665290001: T64/J5/VII

Liga 665290001 Información oficial sobre el partido 665290001 en Hattrick

24.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VII.591 (38627)

Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido 2 - 1 Sora CF Alineación oficial del equipo 'Sora CF' en el partido
Valentín Contreras (21') 0 - 1
Anders Papaioannou (38') 1 - 1
Sadri Özkent (67') 2 - 1
Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido 2 - 1 Sora CF Alineación oficial del equipo 'Sora CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los dragones de jean Alineación oficial del equipo 'Los dragones de jean' en el partido 3 - 0 Sora CF Alineación oficial del equipo 'Sora CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los dragones de jean

Goles Goles

  • 125 Minuto 21 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Valentín Contreras, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anders Papaioannou, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): dragones va posar-se per davant 2 - 1 al minut 67, quan Sadri Özkent va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Giuseppe Monferrino va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Danilo Kocjančič es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 23, però el porter va aturar el seu xut.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de dragones Danilo Kocjančič quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jan-Peer Dejagah de dragones va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sadri Özkent va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Anders Papaioannou, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Danilo Kocjančič va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sora. La jugada d'estratègia del dragones per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Valentín Contreras va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patryk Mulak de dragones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sora CF

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de César Nervio de Sora va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Joan Gabriel Llaberia al minut 37 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!