Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayitus vallekanus (125815) - F.C. Bar'lona (797589) » 665243326: T64/J12/VI

Liga 665243326 Información oficial sobre el partido 665243326 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.781 (15099)

rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido 0 - 0 F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido 0 - 1 F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayitus vallekanus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): rayitus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Sebastian Żuliński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): rayitus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Ramón María Chapat va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de rayitus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sigurd Stounberg, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Genco Yabru va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mihail Dimov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 52 en Sebastian Żuliński ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Genco Yabru el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Sigurd Stounberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Mattias Rönkkönen de rayitus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimi Brantegem de rayitus es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Mizzi de rayitus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. Bar'lona

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Sáez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Héctor Martínez Barnes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hunor Jánosi de Blazers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.