Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayitus vallekanus (125815) - F.C. Gallifrey (1337356) » 665243310: T64/J8/VI

Liga 665243310 Información oficial sobre el partido 665243310 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VI.781 (15099)

rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido 1 - 0 F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido
Sebastian Żuliński (61') 1 - 0
rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido 1 - 0 F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido 1 - 1 F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayitus vallekanus

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Avatar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sebastian Żuliński la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rayitus es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Andrzej Bałdyga del rayitus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Żuliński va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Andrzej Bałdyga va marxar per velocitat al minut 58 i va fer una passada de la mort a Sebastian Żuliński, però aquest va fallar.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Pisaneschi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): rayitus van sortir al contraatac al minut 70, però Alberto 'Guisantes' Cristantes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

F.C. Avatar

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Avatar Immanuel Fausing quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Abdessami Khayat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Immanuel Fausing va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Casanueva després que el jugador de Avatar li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.