Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Descendientes de Marduk (308687) - Las Cigüeñas de Orriols (315596) » 665242286: T64/J4/VI

Liga 665242286 Información oficial sobre el partido 665242286 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.763 (15081)

Los Descendientes de Marduk Alineación oficial del equipo 'Los Descendientes de Marduk' en el partido 4 - 0 Las Cigüeñas de Orriols Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas de Orriols' en el partido
Markiian Burimenko (17') 1 - 0
Tommi Rantasuo (22') 2 - 0
Michał Filuc (76') 3 - 0
Ole Furset (79') 4 - 0
Los Descendientes de Marduk Alineación oficial del equipo 'Los Descendientes de Marduk' en el partido 4 - 0 Las Cigüeñas de Orriols Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas de Orriols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Descendientes de Marduk Alineación oficial del equipo 'Los Descendientes de Marduk' en el partido 2 - 0 Las Cigüeñas de Orriols Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas de Orriols' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Descendientes de Marduk

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Markiian Burimenko, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Tommi Rantasuo de Descendientes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Michał Filuc va augmentar la diferència de Descendientes a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Descendientes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ole Furset, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roni Orava va rematar alt.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Ole Furset de Descendientes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Descendientes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Ole Furset va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ole Furset de Descendientes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Las Cigüeñas de Orriols

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cigüeñas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pablo 'Frostwolf' Rodriguez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juuso Pohjoispää de Cigüeñas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juuso Pohjoispää es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.