Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matet CF (794267) - rey palentino (1593430) » 665237725: T64/J12/VI

Liga 665237725 Información oficial sobre el partido 665237725 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.681 (14999)

Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 0 - 4 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
0 - 1 Julian Deschl (18')
0 - 2 Marco Palamides (23')
0 - 3 Horacjusz Cegiełka (70')
0 - 4 Marco Palamides (75')
Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 0 - 4 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 2 - 4 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Balompedica de Riello

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Balompedica Joan Cherta quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Salilou Sy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Balompedica va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rafael Mota va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Ajofrín de Balompedica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rey palentino

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Horacjusz Cegiełka va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Julian Deschl, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marco Palamides, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Horacjusz Cegiełka de palentino l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a palentino l'avantatge per 0 - 4. Marco Palamides en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Taha Feisal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): palentino va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar de Paz va desviar el xut final de Harri Kaarre després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Thomas Hergolitsch quasi marca en una jugada assajada de córner que Leo Kaiser havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Shawn Woodgate de palentino va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horacjusz Cegiełka de palentino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.