Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Santiago (487879) - irlandeses (1336614) » 665231090: T64/J5/VI

Liga 665231090 Información oficial sobre el partido 665231090 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.563 (14881)

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 0 irlandeses Alineación oficial del equipo 'irlandeses' en el partido
Rafał Wolter (75') 1 - 0
Saad Kawood (79') 2 - 0
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 2 - 0 irlandeses Alineación oficial del equipo 'irlandeses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 7 - 0 irlandeses Alineación oficial del equipo 'irlandeses' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Rafał Wolter, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Santiago es posava per davant!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Saad Kawood, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Santiago.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Filiberto Poleo de Santiago va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Daniel Kullar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Fabián Olveira arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Santiago per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Filiberto Poleo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Naeim Ansarifard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santiago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Ragnar Larsen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ragnar Larsen.

irlandeses