Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Alas de Jupiter (1370910) - Masarac team (1421617) » 665227075: T64/J10/VI

Liga 665227075 Información oficial sobre el partido 665227075 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.491 (14809)

Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido 0 - 3 La Cosa Nostra F.C Alineación oficial del equipo 'La Cosa Nostra F.C' en el partido
0 - 1 Felix Alexander Fortmueller (9')
0 - 2 Mimmo Ganassali (29')
0 - 3 Indalecio Santamaría (85')
Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido 0 - 3 La Cosa Nostra F.C Alineación oficial del equipo 'La Cosa Nostra F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Republicanos Alineación oficial del equipo 'Los Republicanos' en el partido 1 - 2 La Cosa Nostra F.C Alineación oficial del equipo 'La Cosa Nostra F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 21,9 % 51,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Republicanos

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sylvester Rötschi no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alfredo Schnurrenberger no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Republicanos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Chamroeun Vong va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Schnurrenberger de Republicanos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zafer Moray va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zafer Moray, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

La Cosa Nostra F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Felix Alexander Fortmueller va demostrar la seva experiència quan al minut 9 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Mimmo Ganassali va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Indalecio Santamaría, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antonio Foffa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Andrea Buonanno es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Antonio Musi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Julien Schönerlinde, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Nostra va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Indalecio Santamaría s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Andrea Buonanno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Musi, però la pilota va topar amb el travesser.