Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoDauT (314659) - Sporting Bercial CF (1599601) » 665218198: T64/J2/VI

Liga 665218198 Información oficial sobre el partido 665218198 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.333 (14651)

NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 3 - 1 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
Kristjan Brglez (4') 1 - 0
Dariusz Siudut (29') 2 - 0
2 - 1 José Valenzuela Trillo (40')
Felix Frauenlob (77') 3 - 1
NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 3 - 1 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 0 - 3 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoDauT

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): NoDauT va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Kristjan Brglez la va transformar en el 1 - 0.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Gyula Kovács va descol·locar totalment la defensa contrària i Dariusz Siudut no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de NoDauT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Felix Frauenlob.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): NoDauT van sortir al contraatac al minut 42, però Ismael Valdehuérteles va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Hobbe Pihlstrand va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Kristjan Brglez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Ismael Valdehuérteles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NoDauT, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Beau Robbemond va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dariusz Siudut es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sporting Bercial CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Sporting va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de José Valenzuela Trillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Oleksandr Vinokurov va quedar-se sol davant el porter David Mrkus, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Nazmi Balkın va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Oleksandr Vinokurov.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Marius Stelian va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en David Mrkus.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En José Valenzuela Trillo va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Oleksandr Vinokurov al minut 58 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nazmi Balkın va fer una jugada per la banda esquerra, però David Mrkus va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Marius Stelian quasi aconsegueix empatar per Sporting al minut 67, però David Mrkus va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Maximilian Isenberg va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Valenzuela Trillo.