Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Orense F.C (1582649) - S. LORENZO DE ALMAGRO (1434968) » 665196787: T64/J12/V

Liga 665196787 Información oficial sobre el partido 665196787 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / V.206 (5719)

Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido 2 - 2 S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido
Arkadiusz Derlecki (15') 1 - 0
1 - 1 Javier Plaza Ruiz (69')
Francisco Goacona (77') 2 - 1
2 - 2 Manuel Carreras-Serra (86')
Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido 2 - 2 S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido 2 - 1 S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Orense F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): AT.OU s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Arkadiusz Derlecki per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Francisco Goacona va donar a AT.OU un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matthew Watson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Wiktor Wrzodak va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Arkadiusz Derlecki, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Arkadiusz Derlecki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aniano Pampillón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Txomin Beltzuntzaburu va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rüdiger Rautenberger, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Pier Luigi Fasanotti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Goacona. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

S. LORENZO DE ALMAGRO

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Javier Plaza Ruiz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del LORENZO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Carreras-Serra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LORENZO, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Manuel Carreras-Serra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Víctor Badal quasi aconsegueix empatar per LORENZO al minut 82, però Toni Oxenstierna va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.