Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VcFimp (1460901) - girafantes F.C (799845) » 665194019: T64/J6/V

Liga 665194019 Información oficial sobre el partido 665194019 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / V.157 (5670)

VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 2 - 1 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
Christopher Kolling (14') 1 - 0
1 - 1 Gianni Mosciatti (20')
Mario Rinelli (78') 2 - 1
VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 2 - 1 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 2 - 0 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VcFimp

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): VcFimp prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Christopher Kolling va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Mario Rinelli va donar a VcFimp un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): VcFimp va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yossef Bielski en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Di Tora, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Józef Delikat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VcFimp se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Manuel Blanco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VcFimp.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Manuel Blanco va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerwazy Misia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Rafael Franqueza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): VcFimp va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Józef Delikat va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

girafantes F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gianni Mosciatti era molt més ràpid que el defensa Racibor Zuber. Al minut 20, el jugador de girafantes va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): girafantes va estar a punt de marcar quan Pablo Quevedo va fer una passada impressionant a Vito Valet, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el girafantes sortien al contraatac. La falta llançada per Vito Valet va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de girafantes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Apoloniusz Wilczyk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): girafantes van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Marian Irimia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.