Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lospardillos (1435243) - girafantes F.C (799845) » 665194005: T64/J2/V

Liga 665194005 Información oficial sobre el partido 665194005 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.157 (5670)

Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 0 - 2 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
0 - 1 Abdolrahman Ommati (2')
0 - 2 Vito Valet (56')
Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 0 - 2 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 1 - 0 girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venuanito C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Karol Przestrzelski de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Andrea Di Costanzo va estar a punt de marcar al minut 53 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Hedilla de Venuanito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuel Forges es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Venceslau Cirio de Venuanito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Javier Gregorio de Venuanito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

girafantes F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, Jef Kranenburg va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Abdolrahman Ommati que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): En Vito Valet va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Abdolrahman Ommati va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El girafantes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Vito Valet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Brumana de girafantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.