Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - mike alfa F.C. (988230) » 665193650: T64/J11/V

Liga 665193650 Información oficial sobre el partido 665193650 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / V.150 (5663)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Václav Prchal (6') 1 - 0
1 - 1 Stanislas Truchon (89')
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 2 - 0 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Torrejoneros va agafar avantatge al minut 6 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Václav Prchal fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 16 (Ocasión de penalti): En Václav Prchal va llançar un penal al minut 16. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Piotr Smarz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Josep Arnau Ibern per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eftichis Papapetrou va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Piotr Smarz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eftichis Papapetrou va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Josep Arnau Ibern van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Matteo Polesana a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zachary Conley va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Torrejoneros ho intentava per la dreta per mitjà de Ambrosio Viergol, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maciej Ciepliński va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kleofas Grudkowski va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogdan Popa de Torrejoneros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Smarz de Torrejoneros es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

mike alfa F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del mike. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Stanislas Truchon va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sébastien Boulet, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): mike van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Dietger Högn des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): mike van sortir al contraatac al minut 60, però Dariusz Tarnacki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johann Painter de mike va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Johann Painter de mike es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.