Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pinguinos voladores (777747) - Sabrina F.C. (1434580) » 665187410: T64/J5/V

Liga 665187410 Información oficial sobre el partido 665187410 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / V.39 (5552)

pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 2 - 0 Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido
Ischa van Ree (15') 1 - 0
Theo Niemantsverdriet (29') 2 - 0
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 2 - 0 Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 3 - 0 Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinguinos voladores

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Ischa van Ree va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de pinguinos.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pinguinos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Theo Niemantsverdriet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reinaart van Akkeren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El pinguinos ho intentava per la dreta per mitjà de Ischa van Ree, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrian Dzwonnik de pinguinos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Balsera al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Samuel van Dorst va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Ilija Mićović es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Samuel van Dorst va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Marçal de pinguinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Ischa van Ree de pinguinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sabrina F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Raúl Pinilla amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaías De la Vega de Sabrina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.