Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vendaval F.C. (121267) - ratoneitor (773005) » 665184072: T64/J11/IV

Liga 665184072 Información oficial sobre el partido 665184072 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / IV.43 (3466)

Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido 1 - 0 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
Gosse Verhart (83') 1 - 0
Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido 1 - 0 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido 1 - 2 ratoneitor Alineación oficial del equipo 'ratoneitor' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vendaval F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gosse Verhart de Vendaval aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jussi Luopajärvi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Vendaval va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aitor Lengaran en un 1 contra 1 amb el porter Rouven Helzer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Vendaval per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Kai Syskoplan-Schneider va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Aitor Lengaran va sorprendre Rouven Helzer amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Aitor Lengaran, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aitor Lengaran de Vendaval la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ratoneitor

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Michiel Cant va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Conrado Garat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): ratoneitor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolios Katritsis va desviar el xut final de Ernesto Sánchez Moreno després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Michiel Cant va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manolios Katritsis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Michiel Cant va xutar magistralment una falta al minut 41 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ratoneitor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Chorche Cadenas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Michiel Cant va estar a punt de posar per davant a ratoneitor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manolios Katritsis va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): ratoneitor va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Chorche Cadenas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ernesto Sánchez Moreno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.