Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Romario's Team (1599927) - Patas de pollo FC (988421) » 665183016: T64/J13/IV

Liga 665183016 Información oficial sobre el partido 665183016 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / IV.24 (3447)

Romario's Team Alineación oficial del equipo 'Romario's Team' en el partido 4 - 4 Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido
0 - 1 Pol 'Pollo' Frigola (22')
0 - 2 Sacarino Veloso (26')
0 - 3 Randy Radjiman (28')
Cătălin Scăunaş (43') 1 - 3
Alfons Chiligati (44') 2 - 3
Cătălin Scăunaş (52') 3 - 3
3 - 4 Ian Jacobs (81')
Samuel Kadidlo (91') 4 - 4
Romario's Team Alineación oficial del equipo 'Romario's Team' en el partido 4 - 4 Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Romario's Team Alineación oficial del equipo 'Romario's Team' en el partido 5 - 4 Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romario's Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El Romarios no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Cătălin Scăunaş es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els seguidors del Romarios van tornar a saltar d'alegria al minut 44. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alfons Chiligati que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Romarios una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cătălin Scăunaş, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 52.
  • 111 Minuto 91 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 91, Samuel Kadidlo de Romarios empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maksim Ryapin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Samuel Kadidlo, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Cătălin Scăunaş va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Abdullah Ishak quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cătălin Scăunaş de Romarios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Patas de pollo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pol 'Pollo' Frigola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sacarino Veloso va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Randy Radjiman va augmentar l'avantatge de Patas a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ian Jacobs que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Patas.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Iliten 'Kebab' Queraf, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Galt Munlik va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pablo Isturizaga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Patas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ian Jacobs, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Iliten 'Kebab' Queraf va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kostantzio Garaitaonaindia de Patas es va guanyar la targeta groga merescudament.