Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Avechucho (778662) - Taboolators (1419863) » 665181252: T64/J6/III

Liga 665181252 Información oficial sobre el partido 665181252 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / III.9 (3416)

Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 6 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
0 - 1 Ireneusz Franik (2')
Vincenzo Gigio (28') 1 - 1
Nikodem Fitrzyk (34') 2 - 1
Nikodem Fitrzyk (41') 3 - 1
Nikodem Fitrzyk (43') 4 - 1
Brice Forge (52') 5 - 1
Falco Brondeel (73') 6 - 1
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 6 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 2 - 0 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Avechucho

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 28. Vincenzo Gigio, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Aldo Angelo Montaudo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Nikodem Fitrzyk podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nikodem Fitrzyk va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Vincenzo Gigio sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nikodem Fitrzyk que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Xuuuxo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Brice Forge va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 1.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): El Falco Brondeel va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Xuuuxo. 6-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Al minut 1, Falco Brondeel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Vincenzo Gigio va sorprendre Emanuel da Conceição amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aldo Angelo Montaudo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Taboolators

Goles Goles

  • 140 Minuto 2 (Gol de contra de falta): Taboolators va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ireneusz Franik la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Taboolators va anar a parar a la dreta de l'atac on en Esko Häkkinen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Anton Járžembovský va ridiculitzar a en Frédéric Saint-Maxent amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esko Häkkinen de Taboolators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.