Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mendruguillos (988708) - PSV Pakete (1586565) » 665180712: T64/J11/II

Liga 665180712 Información oficial sobre el partido 665180712 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / II.3 (3406)

mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 7 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Erickson Enrrique 'Doble R' Solís (6') 1 - 0
Florian 'Clavel' Teinturier (20') 2 - 0
Mario 'Condottiero' Cominotti (31') 3 - 0
Mario 'Condottiero' Cominotti (39') 4 - 0
Beka 'Beckham' Maghadadze (41') 5 - 0
Florian 'Clavel' Teinturier (43') 6 - 0
Erickson Enrrique 'Doble R' Solís (61') 7 - 0
mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 7 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 2 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mendruguillos

Goles Goles

  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 6 una excel·lent centrada de Haşim 'El turco' Estelik va arribar a Erickson Enrrique 'Doble R' Solís, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de mendruguillos a 2 - 0. Florian 'Clavel' Teinturier va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mario 'Condottiero' Cominotti rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bernabé Kmet, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, Mario 'Condottiero' Cominotti, corrent com un esperitat, superà primer Miloslav Červeňák per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Beka 'Beckham' Maghadadze va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 0 al minut 41.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Florian 'Clavel' Teinturier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erickson Enrrique 'Doble R' Solís, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Matthew 'Matías' Ngueukam de mendruguillos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Erickson Enrrique 'Doble R' Solís es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

PSV Pakete

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pakete va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Ignaz Delgado va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Bettiol va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Ngouri Diop de Pakete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.