Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torneiros "La Heroica" II (1589509) - matchball (492157) » 663041451: T63/R5

Copa 663041451 Información oficial sobre el partido 663041451 en Hattrick

01.07.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 5

Torneiros "La Heroica" II Alineación oficial del equipo 'Torneiros "La Heroica" II' en el partido 0 - 2 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torneiros "La Heroica" II Alineación oficial del equipo 'Torneiros "La Heroica" II' en el partido 1 - 4 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torneiros "La Heroica" II

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Magauya Dzhaksygaliev va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Radvylis Rozplochas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Torneiros.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guerau Gruart de Torneiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

matchball

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): matchball va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafael 'Star-Lord' Azocar, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Antti Alastalo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Kwadwo Nkansah va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 2 per a matchball.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Harimbi Kartamiharja va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florindo Quadrio Aristarchi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael 'Star-Lord' Azocar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Felipe Bermejo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Felipe Bermejo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Florindo Quadrio Aristarchi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): matchball quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hieronim Kargoł va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Felipe Bermejo al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Kwadwo Nkansah de matchball va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.