Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brancal United F.C. (1583218) - PIRATAS de Madrid (1587722) » 659820745: T63/J12/VII

Liga 659820745 Información oficial sobre el partido 659820745 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.628 (38664)

Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido 5 - 0 PIRATAS de Madrid Alineación oficial del equipo 'PIRATAS de Madrid' en el partido
Julio Jiménez Llanes (22') 1 - 0
Juan Luis Martín Gómez (36') 2 - 0
Max Windsperger (43') 3 - 0
Max Windsperger (57') 4 - 0
Juan Luis Martín Gómez (61') 5 - 0
Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido 5 - 0 PIRATAS de Madrid Alineación oficial del equipo 'PIRATAS de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido 8 - 0 PIRATAS de Madrid Alineación oficial del equipo 'PIRATAS de Madrid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brancal United F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Julio Jiménez Llanes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de B.U.F.C.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Luis Martín Gómez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a B.U.F.C.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de B.U.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Max Windsperger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): B.U.F.C va aconseguir el 4 - 0 quan Max Windsperger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Luis Martín Gómez es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): B.U.F.C va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Max Windsperger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 29 en Juan Luis Martín Gómez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Luis Odria el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Oriol Asensi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Indrek Elevant va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Julio Jiménez Llanes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Piotr Bradtke va rematar alt.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Max Windsperger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Nikolay Ulitkin gairebé va marcar per a B.U.F.C des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Julio Jiménez Llanes de B.U.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PIRATAS de Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Javier del Arroyo va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 梁 (Liang) 国锦 (Guojin), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): PIRATAS van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Roderic Alà no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Roderic Alà va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roderic Alà de PIRATAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.