Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marranitos C. F. (776146) - Warren Rats (1438077) » 659812155: T63/J7/VII

Liga 659812155 Información oficial sobre el partido 659812155 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.475 (38511)

Marranitos C. F. Alineación oficial del equipo 'Marranitos C. F. ' en el partido 1 - 1 Warren Rats Alineación oficial del equipo 'Warren Rats' en el partido
José Vicente Caín (15') 1 - 0
1 - 1 Jan Biedal (21')
Marranitos C. F. Alineación oficial del equipo 'Marranitos C. F. ' en el partido 1 - 1 Warren Rats Alineación oficial del equipo 'Warren Rats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marranitos C. F. Alineación oficial del equipo 'Marranitos C. F. ' en el partido 2 - 1 Warren Rats Alineación oficial del equipo 'Warren Rats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,5 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marranitos C. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en José Vicente Caín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marranitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 18 podia haver acabat en gol, però Felipe Reina va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Irenyan Tanjawi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En José Vicente Caín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marranitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Marranitos es va veure beneficiat per la polèmica al minut 63, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Joel Fons va relliscar al moment de fer el xut i el porter Felipe Reina no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a José Vicente Caín de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Vicente Caín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Marranitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Joel Fons va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Irenyan Tanjawi de Marranitos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Warren Rats

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Jan Biedal, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): El Warren va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 87 amb un llançament de falta perillós. En Eduardo Masa però, la va tirar centrada i amb poca potència.