Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fortunatae (117764) - willygoles (309984) » 659750088: T63/J2/VI

Liga 659750088 Información oficial sobre el partido 659750088 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.391 (14709)

FC Daruma Alineación oficial del equipo 'FC Daruma' en el partido 1 - 5 willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido
0 - 1 Milan Halouzka (27')
0 - 2 Iván Bertrán (32')
Rafael Calser (36') 1 - 2
1 - 3 Gabriel Blatný (59')
1 - 4 Rafael Calser (76')
1 - 5 Haiko Komischke (80')
FC Daruma Alineación oficial del equipo 'FC Daruma' en el partido 1 - 5 willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Daruma Alineación oficial del equipo 'FC Daruma' en el partido 0 - 6 willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Daruma

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Daruma van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però José María Infanzón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Sáenz Aragón de Daruma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

willygoles

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Milan Halouzka va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Iván Bertrán des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Rafael Calser va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 2 al minut 36.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Gabriel Blatný de willygoles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, willygoles va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rafael Calser, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Daruma. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Haiko Komischke la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del willygoles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Luis Glausser, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Guzmán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Ted Fogelell va estar a punt de posar per davant a willygoles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Glausser va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Rafael Calser de willygoles va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ted Fogelell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Glausser, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Milan Halouzka de willygoles va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Bertrán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.