Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pablitos Trotter's (119782) - Nonaspe FC (121086) » 659746407: T63/J5/VI

Liga 659746407 Información oficial sobre el partido 659746407 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.325 (14643)

Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido 3 - 2 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Rickert van Vollenhoven (8') 1 - 0
1 - 1 Josué Díez (19')
1 - 2 Cezar Andrei (49')
Manuele Guala (62') 2 - 2
Rickert van Vollenhoven (65') 3 - 2
Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido 3 - 2 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido 3 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pablitos Trotter's

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Pablitos, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Rickert van Vollenhoven per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Manuele Guala va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 62.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pablitos contenien la respiració mentre en Rickert van Vollenhoven s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Elpidio D'Errico va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pablitos.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sune Henningsen al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Barnabás Eörsi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pablitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erwin van Rijswijk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sune Henningsen.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Elpidio D'Errico es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Pablitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ewald Engelbarts en un 1 contra 1 amb el porter Sune Henningsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Barnabás Eörsi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Nonaspe FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Nonaspe va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Josué Díez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El Nonaspe era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cezar Andrei va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 22 minuts, el Nonaspe va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Cezar Andrei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmond Emith.