Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masters de la Pilota (123000) - Pablitos Trotter's (119782) » 659746388: T63/J1/VI

Liga 659746388 Información oficial sobre el partido 659746388 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.325 (14643)

Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 6 - 1 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
Florian Huber (2') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Fornos (5')
Ignacio Fernández (28') 2 - 1
Juan Alfredo Bordás (30') 3 - 1
Adolfo Marín Palacios (58') 4 - 1
Adolfo Marín Palacios (72') 5 - 1
Florian Huber (82') 6 - 1
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 6 - 1 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 3 - 1 Pablitos Trotter's Alineación oficial del equipo 'Pablitos Trotter's' en el partido
Tiene bastante suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Florian Huber, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Masters se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Fernández ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Masters es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Masters pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Alfredo Bordás va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adolfo Marín Palacios va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adolfo Marín Palacios es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Masters va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Florian Huber, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Florian Huber es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Florian Huber de Masters va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en 苏 (Su) 淳荣 (Chunrong) va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Florian Huber, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Pere Josep Giró de Masters va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Pablitos Trotter's

Goles Goles

  • 161 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 en Alejandro Fornos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Víctor Ruiz de Pablitos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rickert van Vollenhoven de Pablitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rickert van Vollenhoven de Pablitos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Pettersson.