Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monty python F. C. (1333278) - Los Dragones del Bierzo (118691) » 659729422: T63/J2/VI

Liga 659729422 Información oficial sobre el partido 659729422 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.22 (14340)

monty python F. C. Alineación oficial del equipo 'monty python F. C.' en el partido 2 - 4 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
0 - 1 Aldo Maria Maldini (5')
Lucas Walton (16') 1 - 1
1 - 2 Pepelu García de Barrosa (17')
1 - 3 Davy Boonstra (26')
1 - 4 Aldo Maria Maldini (69')
Lucas Walton (85') 2 - 4
monty python F. C. Alineación oficial del equipo 'monty python F. C.' en el partido 2 - 4 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
monty python F. C. Alineación oficial del equipo 'monty python F. C.' en el partido 4 - 2 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monty python F. C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Python va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Lucas Walton, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Lucas Walton va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Felipe Agustín Fonfría va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan Pier Francesco Sirufo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al 59, Joonas Niutanen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Wernher Kaderabek. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Maciej Pintara va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Python van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Maciej Pintara des de l'esquerra va sortir desviat.

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Aldo Maria Maldini al minut 5 va permetre a DRABI prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): DRABI agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pepelu García de Barrosa amb mestria.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Davy Boonstra de DRABI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): DRABI va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Aldo Maria Maldini va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Steffen Schwarzinger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Toma Ijäs va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Harald Lauritzen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Quinto Refoxo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pepelu García de Barrosa al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pepelu García de Barrosa es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.