Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The dreamers C.F. (1457984) - Pompaelo delenda est (122654) » 659720492: T63/J6/V

Liga 659720492 Información oficial sobre el partido 659720492 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.118 (5631)

Kadugan C.F. Alineación oficial del equipo 'Kadugan C.F.' en el partido 2 - 1 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
Vladimír Kamiač (48') 1 - 0
Holmfrid Oskarsson (79') 2 - 0
2 - 1 Livio Zecca (82')
Kadugan C.F. Alineación oficial del equipo 'Kadugan C.F.' en el partido 2 - 1 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kadugan C.F. Alineación oficial del equipo 'Kadugan C.F.' en el partido 1 - 0 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kadugan C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vladimír Kamiač, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kadugan se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 48.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Holmfrid Oskarsson de Kadugan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 109 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Nicola Zipoli després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de delenda Livio Zecca, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Holmfrid Oskarsson de Kadugan va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vladimír Kamiač que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Kadugan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vladimír Kamiač ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Eckehard Saathoff va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kadugan.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Nicola Zipoli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Danko Ternavskiy va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Baltasar Wobeser va fer una magnífica centrada, però la rematada de Holmfrid Oskarsson va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Pompaelo delenda est

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kadugan. La jugada d'estratègia del delenda per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ondrej Rozkošný va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de delenda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fifi Ofori, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.