Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO GÜEJAR SIERRA (799391) - bruchi Jrs (439928) » 659714026: T63/J3/V

Liga 659714026 Información oficial sobre el partido 659714026 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.3 (5516)

ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido 1 - 0 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
Frank Blahota (6') 1 - 0
ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido 1 - 0 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido 4 - 0 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO GÜEJAR SIERRA

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): ATLETICO, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Frank Blahota per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Guillermo Paulín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Peter Ringsborg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El ATLETICO va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Frank Blahota la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Robustiano Nimo va rematar alt.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Martín Medina va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Diego Guastini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robustiano Nimo.

bruchi Jrs

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mircea Ocnean de bruchi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alberto José Polato que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ricardo Matías Rittiner després que el jugador de bruchi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.