Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soldados de Obeng (1590458) - Canteiráns (434437) » 659711751: T63/J8/IV

Liga 659711751 Información oficial sobre el partido 659711751 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.26 (3449)

Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido 1 - 1 Canteiráns Alineación oficial del equipo 'Canteiráns' en el partido
Pau Tello Ortiz (43') 1 - 0
1 - 1 Rafael Orduña (85')
Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido 1 - 1 Canteiráns Alineación oficial del equipo 'Canteiráns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capital United Alineación oficial del equipo 'Capital United' en el partido 2 - 0 Canteiráns Alineación oficial del equipo 'Canteiráns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capital United

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 43 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pau Tello Ortiz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alberto Navarro que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marius Sime va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Alberto Navarro, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dănuţ Ivan de Capital va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Anton Maria Vallcorba va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Capital se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Canteiráns

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Rafael Orduña va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Canteiráns.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Canteiráns van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iñaki Vélez de Guevara va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Canteiráns sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iñaki Vélez de Guevara, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.