Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESTUPIBONES (119467) - lapiara esporting (778277) » 654567539: T62/J2/VII

Liga 654567539 Información oficial sobre el partido 654567539 en Hattrick

22.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VII.891 (38927)

Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 0 - 1 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
0 - 1 Fawez Bradaî (41')
Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 0 - 1 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 2 - 1 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Casademunt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Diego Cidron va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Balompié Óscar Casademunt quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Óscar Casademunt de Balompié va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 214 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Balompié tenia un penal al seu favor al minut 48, però el porter va aturar el xut de Óscar Varo amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Chema García Gallego, t'estimo!!!''
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Balompié va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Cidron la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Antoni Mulà no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Diego Cidron va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Balompié enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Game of Teletubbies C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fawez Bradaî va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Pavel Baigulov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Samuel Sivit Gañán va deixar a Jorge Desperes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Teletubbies va estar a punt de marcar quan Sylvain van Asten va fer una passada impressionant a Samuel Sivit Gañán, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.