Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Pino (777301) - hhandy (30548) » 654549976: T62/J7/VII

Liga 654549976 Información oficial sobre el partido 654549976 en Hattrick

28.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VII.577 (38613)

BVB Emma Watson Alineación oficial del equipo 'BVB Emma Watson' en el partido 3 - 1 PoLLoS PoDeRoSoS Alineación oficial del equipo 'PoLLoS PoDeRoSoS' en el partido
Rolf Arne Karlsson (32') 1 - 0
1 - 1 Jesús Cabias (40')
Rafael Coutinho (60') 2 - 1
Rafael Coutinho (88') 3 - 1
BVB Emma Watson Alineación oficial del equipo 'BVB Emma Watson' en el partido 3 - 1 PoLLoS PoDeRoSoS Alineación oficial del equipo 'PoLLoS PoDeRoSoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BVB Emma Watson Alineación oficial del equipo 'BVB Emma Watson' en el partido 6 - 0 PoLLoS PoDeRoSoS Alineación oficial del equipo 'PoLLoS PoDeRoSoS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BVB Emma Watson

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BVB va ser Rolf Arne Karlsson.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Corria el minut 60 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafael Coutinho, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Rafael Coutinho va augmentar l'avantatge de BVB a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a BVB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Prieto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18, BVB va disposar d'un penal a favor, però el xut de Rolf Arne Karlsson va ser aturat per Jaume Terradas.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Július Tomčiak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): BVB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Milton Saul ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Milton Saul per la seva rapidesa. Al minut 72 va intentar marxar per velocitat d'en Ernest Hradecký, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rolf Arne Karlsson, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hubert Rogé va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Rafael Coutinho de BVB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Rodrigo Adrián García de BVB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filip Babarogić de BVB es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Prieto de BVB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Adrián García de BVB va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

PoLLoS PoDeRoSoS

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús Cabias sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asclepiodoto Vega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Asclepiodoto Vega de PoDeRoSoS per doble groga al minut 87.