Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Cerdanyola (773958) - Fewis C. F. (1339847) » 654547123: T62/J8/VII

Liga 654547123 Información oficial sobre el partido 654547123 en Hattrick

04.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VII.526 (38562)

F.C.Cerdanyola Alineación oficial del equipo 'F.C.Cerdanyola' en el partido 0 - 0 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Cerdanyola Alineación oficial del equipo 'F.C.Cerdanyola' en el partido 3 - 0 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Cerdanyola

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Plácido Cabex va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Cerdanyola.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Plácido Cabex arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Ortuzar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Cerdanyola per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Vicedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): F.C.Cerdanyola va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Plácido Cabex ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Justin Argunbehere va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Sergio Isurieta de F.C.Cerdanyola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fewis C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fewis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Raúl Aspiazu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Anderson Atencio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fewis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joaquín Toledo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Van Thrysøe de Fewis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Marcos.