Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granadadan (311853) - Tarita CF (1371856) » 654529073: T62/J3/VII

Liga 654529073 Información oficial sobre el partido 654529073 en Hattrick

29.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VII.204 (38240)

Limones F.C. Alineación oficial del equipo 'Limones F.C.' en el partido 0 - 2 Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido
0 - 1 Michele Allocca (20')
0 - 2 Janus Jørgensen (31')
Limones F.C. Alineación oficial del equipo 'Limones F.C.' en el partido 0 - 2 Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Limones F.C. Alineación oficial del equipo 'Limones F.C.' en el partido 0 - 4 Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limones F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Renat Cornadó de Limones va intentar batre la porteria rival al minut 21 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Garay de Limones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tarita CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): En Michele Allocca va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Janus Jørgensen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): TCF quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Brice Trouvé va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Michele Allocca. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Janus Jørgensen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Félix Aganzo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Izat Zhanpeisov després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Félix Aganzo va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marino Zavattaro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marino Zavattaro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Brice Trouvé de TCF no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marino Zavattaro de TCF es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.