Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sensible F.C. (1366039) - cf dead nigth (1592902) » 654514496: T62/J13/VI

Liga 654514496 Información oficial sobre el partido 654514496 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VI.967 (15285)

Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido 3 - 0 canarias futbol team Alineación oficial del equipo 'canarias futbol team' en el partido
William Rapanotti (42') 1 - 0
Sean Crawford (55') 2 - 0
Lazzaro Maisto (67') 3 - 0
Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido 3 - 0 canarias futbol team Alineación oficial del equipo 'canarias futbol team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido 4 - 1 canarias futbol team Alineación oficial del equipo 'canarias futbol team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sensible F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Charles Kijiko va treure un córner llarg cap al segon pal que en William Rapanotti, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sensible va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sean Crawford progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lazzaro Maisto va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Rudolf Vadljak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sensible se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rudolf Vadljak de Sensible va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Balder Hovland, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sensible va estar a punt de marcar quan Lester Elferink va fer una passada impressionant a Lazzaro Maisto, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Elmer Gomes Neto va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Jérôme Le Ber va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasil Zelík de Sensible la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Lazzaro Maisto de Sensible va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lazzaro Maisto se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

canarias futbol team