Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gigia Team (996110) - Castromonte C. F. (778688) » 654503639: T62/J1/VI

Liga 654503639 Información oficial sobre el partido 654503639 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.774 (15092)

Gigia Team Alineación oficial del equipo 'Gigia Team' en el partido 1 - 1 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
0 - 1 Alfredo Insaurraga (18')
David Vallines (79') 1 - 1
Gigia Team Alineación oficial del equipo 'Gigia Team' en el partido 1 - 1 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gigia Team Alineación oficial del equipo 'Gigia Team' en el partido 4 - 0 Hbl Alineación oficial del equipo 'Hbl' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gigia Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, David Vallines va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Homer Maringer del Gigia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gigia Lindy Abrahams quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Lukas Schwarzenfeld va estar a punt d'empatar per a Gigia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Moral va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Georges Chalançon va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Gigia va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però David Vallines va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Georges Chalançon va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Hbl

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de Hbl Alfredo Insaurraga va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfredo Insaurraga després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ireneusz Białczyk va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jack Rasmussen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alfredo Insaurraga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Lazar Bojović va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.