Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ximixangas FC (313594) - Calandraca F.C. (434186) » 654492922: T62/J9/VI

Liga 654492922 Información oficial sobre el partido 654492922 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VI.582 (14900)

Sporting Boecillo Alineación oficial del equipo 'Sporting Boecillo' en el partido 4 - 1 Calandraca F.C. Alineación oficial del equipo 'Calandraca F.C.' en el partido
0 - 1 Antonio Angel (5')
Junior Cottignie (12') 1 - 1
Junior Cottignie (36') 2 - 1
Máximo Papic (88') 3 - 1
Michael Krogmann (89') 4 - 1
Sporting Boecillo Alineación oficial del equipo 'Sporting Boecillo' en el partido 4 - 1 Calandraca F.C. Alineación oficial del equipo 'Calandraca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting Boecillo Alineación oficial del equipo 'Sporting Boecillo' en el partido 7 - 0 Calandraca F.C. Alineación oficial del equipo 'Calandraca F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Boecillo

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Boecillo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Junior Cottignie, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 12.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Boecillo contenien la respiració mentre en Junior Cottignie s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Máximo Papic, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Boecillo.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Boecillo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Michael Krogmann, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cafercan Çakır va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Enrique Pastor Leiva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mirjalol Boyxonov de Boecillo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Stilianos Kopsas va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ramón de Blas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Junior Cottignie va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Aureli Figuera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Enrique Pastor Leiva va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Calandraca F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonio Angel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 5, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CAL, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): CAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Eustaquio Sabaxáns va quedar-se sol davant el porter Matías Oscar Sbíroli, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Arbonés de CAL es va guanyar la targeta groga merescudament.