Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compañia Easy S.A. (1457930) - Aldeamayor soccer club (773707) » 654474419: T62/J4/VI

Liga 654474419 Información oficial sobre el partido 654474419 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VI.252 (14570)

Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 0 - 3 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
0 - 1 Ilya Konoplich (35')
0 - 2 Nikola Pacek (79')
0 - 3 Rolf Søndenå (84')
Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 0 - 3 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 0 - 4 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murubes juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ladislau Arabí va fer una magnífica centrada, però la rematada de Michel Careca va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Aldeamayor es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ilya Konoplich es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Nikola Pacek va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Rolf Søndenå de Aldeamayor va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aldeamayor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Salvo Smedile, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Aldeamayor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Gil Pinto va quedar-se sol davant el porter Mihai Stanciu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Salvo Smedile quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Salvo Smedile va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Amedeo Lo Bartolo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): António Abel Carraça de Aldeamayor va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.