Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Jarrera Juvenil (120208) - Meshitos FC (1459912) » 654465675: T62/J2/VI

Liga 654465675 Información oficial sobre el partido 654465675 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VI.96 (14414)

U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido 3 - 1 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
0 - 1 Ain Eilat (37')
Claudio Ranucci (39') 1 - 1
Arlindo Monteiro (49') 2 - 1
Timur Galanskiy (61') 3 - 1
U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido 3 - 1 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido 0 - 2 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Jarrera Juvenil

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Claudio Ranucci igualava per Jarrera en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Arlindo Monteiro va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Natxo Valdés Velázquez.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Timur Galanskiy va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Erman Özer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tomás Señor havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Timur Galanskiy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jarrera.

Meshitos FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ain Eilat que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Meshitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 剛 (Go) 奧山 (Okuyama) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Moises Repincho ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): En Pierpaolo Bruscolotti, al minut 38 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Szymon Lesisz el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Rémy Martin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Giancarlo Panato va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rémy Martin de Meshitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.