Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pretorianos (1368544) - lado oscuro (489707) » 654453920: T62/J3/V

Liga 654453920 Información oficial sobre el partido 654453920 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / V.142 (5655)

F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 0 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
0 - 1 Heribert Sonnleitner (74')
F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 0 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 2 - 0 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bekirent

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bekirent va anar a parar a la dreta de l'atac on en Konstantin Höbart, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Basir Aberoumand va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bekirent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Bekirent per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Asbjørn Haugen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Basir Aberoumand! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dimitry Grenèche va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Luis Domingo Verdugo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bekirent.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a Bekirent per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilfredo Yalán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Bekirent va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Basir Aberoumand va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcin Zawierta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Asbjørn Haugen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

lado oscuro

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de oscuro el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Heribert Sonnleitner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): oscuro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Iliyan Krústanov va quedar-se sol davant el porter Tobias Pfleger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de oscuro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angelo Giantomassi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El oscuro va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Éric Pruvost va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.