Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSC HUESCA (491654) - Furons e sachadas S.A. (772602) » 654446680: T62/J13/V

Liga 654446680 Información oficial sobre el partido 654446680 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / V.12 (5525)

RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido 4 - 3 Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido
Przemysław Skwira (27') 1 - 0
1 - 1 Arthur 'Drink' Quintin (39')
Kiril Stanev (48') 2 - 1
2 - 2 Arthur 'Mangallón' Mainguy (61')
Przemysław Skwira (79') 3 - 2
Kai Pedersen (84') 4 - 2
4 - 3 Álvaro Carromba (87')
RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido 4 - 3 Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido 5 - 3 Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSC HUESCA

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 27 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Przemysław Skwira llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Kiril Stanev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Corria el minut 79 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Przemysław Skwira, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Iván Pando va anar a parar al cap de Kai Pedersen que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Sporting el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Przemysław Skwira, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alcibíades Liévano de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Furons e sachadas S.A.

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Arthur 'Drink' Quintin.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arthur 'Mangallón' Mainguy la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sachadas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 61.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de sachadas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Álvaro Carromba va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Arthur 'Mangallón' Mainguy sol davant la porteria al minut 28, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 38, tothom va saber perquè en Ratko Klamert era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raffi Kallen va entorpir al marcador d'en Atanas Gergov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): László Sas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alexis Canet no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Savieri Chiluba de sachadas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.