Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Falete (123236) - kamper club (437469) » 654445594: T62/J7/IV

Liga 654445594 Información oficial sobre el partido 654445594 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / IV.57 (3480)

Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 3 - 0 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Imko Uuldriks (75') 1 - 0
Jean Heins (79') 2 - 0
Peter Fadic (81') 3 - 0
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 3 - 0 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 1 - 3 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Falete

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jean Heins arribés a peus de Imko Uuldriks, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Falete el 1 - 0.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79 en Jean Heins va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Falete va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Peter Fadic progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Falete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jim Frankenmolen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús La Reina.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Beppino Capicotto del Falete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

kamper club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lasse Aas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Lasse Aas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Onur Raşit Sinirli va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Miloš Humpolík quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nelson Wilmotte quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Nelson Wilmotte va estar a punt de posar per davant a kamper amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Onur Raşit Sinirli va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Dimosthenis Roumpakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.