Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scorpions C.F (123358) - Cremoso Team (779940) » 654445415: T62/J5/IV

Liga 654445415 Información oficial sobre el partido 654445415 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / IV.54 (3477)

Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 4 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
0 - 1 Zalán Kolos (4')
Josep Miquel Saladrigues (16') 1 - 1
Guayasent Jaúrigui (28') 2 - 1
Mel Erdoñana (49') 3 - 1
Guayasent Jaúrigui (71') 4 - 1
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 4 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, Josep Miquel Saladrigues va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Robèrt Bolet entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Scorpiones, un peu providencial d'en Guayasent Jaúrigui va situar el 2-1 al panell digital.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Mel Erdoñana va augmentar l'avantatge de Scorpiones a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Scorpiones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guayasent Jaúrigui progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Josep Miquel Saladrigues va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robèrt Bolet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Robèrt Bolet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Sergio Herreros de Scorpiones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Valera de Scorpiones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robèrt Bolet de Scorpiones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Uche Swift és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Zalán Kolos perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cremoso va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Jesús Àngel Ballbé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Cremoso van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Sergio Vallejoller va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Pablo Ramas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Armando Guardia.