Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

V@der SC (120994) - Amics del futbol (1592690) » 654445318: T62/J8/IV

Liga 654445318 Información oficial sobre el partido 654445318 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / IV.52 (3475)

V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 1 - 1 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
0 - 1 Salva Vera (18')
Rodolfo Rinaldo Paso (61') 1 - 1
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 1 - 1 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 0 - 2 Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V@der SC

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 61 minuts quan Rodolfo Rinaldo Paso va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a V@der.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Valeri Gomis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de V@der va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan García Peñuela, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de V@der va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan García Peñuela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rodolfo Rinaldo Paso va ser clau en la jugada d'atac de V@der al minut 51, quan ell mateix va fer una passada brutal a Juan García Peñuela, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julian Gräbitz.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Berto Abandero de V@der va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Amics del futbol

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Salva Vera va posar els visitants futbol per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): futbol quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jorge Soler va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Salva Vera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Salva Vera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Karan Batliwalla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. futbol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Jorge Soler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.